avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Eroare bancomat ING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Eroare bancomat ING

Buna ziua. Am o problema în legătură cu cardul de credit. In urma cu aproximativ 3 săptămâni mi s-au băgat banii in cont suma fiind 14 milionar jumătate. În aceiași zii am restrâns din cont suma de 5 milioane jumatate. Acum o săptămână am mai scos 1 milion. Acum când am fost la bancomat mi-a arătat că mai am 71.86 lei. Ce s-ar fii putut întâmpla ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:42, 21 Iulie 2018
Mergeți pa banca si cereți un extras de cont. E singura modalitate de a va lămuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani de pe cardul de debit vwwhite vwwhite Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august ... (vezi toată discuția)
Lipsuri de bani din card MihaelaAtomei MihaelaAtomei Buna ziua!Am si eu o problema,nu am obiceiul sa imi verific foarte des contul de pe cardul de credit,am cardul de putin timp,ieri am mers la bancomatul de care ... (vezi toată discuția)