avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sotia a parasit domiciuliul conjugal si eu vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sotia a parasit domiciuliul conjugal si eu vreau sa vand o proprietate dobandita in timpul casatoriei si nu dau de ea ( nu cunosc adrsa curenta) cum se procedeaza? Am rate mari si nu le mai pt sustine.

Sotia a parasit domiciliul conjugal de aprox jumatate de an si eu vreau sa vand o proprietate cumparata de mine cu credit bancar in timpul casatoriei. Nu cunosc adresa ei curenta. Din cate stiu ar sta un centru de Protectie Sociala. Am vorbit cu ea insa la telefon si nu o intereseaza nici daca vand, nici sa semneze la notar ceva in sensul asta, nici sa plateasca partea ei de rate Cum se procedeaza? Am rate mari de la cresterea exagerata a ROBOR-ului si nu le mai pot sustine. Multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Partaj carmin carmin buna ziua, sunt casatorita, vreau sa divortez, sotul a plecat a parasit domiciliul conjugal....avem cumparat apartamentul prin credit imobiliar, el plateste ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament obtinut inaintea casatoriei blume blume Buna ziua,,in urma cu un an m-am despartit de sotia mea eu parasind domiciliul conjugal. inaintea casatoriei am preluat contractul apartamentului in care am ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu - divort, partaj pirlea pirlea Bunaziua,am o intrebare,va rog sa ma ajutati,am trait 5 ani cu sotia mea,casatoriti de 3 ani ,am cunoscut-o in CYPRU,ea fiind romanca,din septembrie 2013 eu am ... (vezi toată discuția)