avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati

am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul comertului ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
adriana1972, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana1972 , utilizator 20:26, 4 Noiembrie 2009
va multumesc tuturor, va rog sa ma intelegeti ca nu sunt decat o simpla persoana fizica si vreau sa inchiriez acest ap. care face parte dintr-un imobil cu 1 etaj iar unul dintre viitorii chiriasi mi-a spus ca nu pot sa fac 2 contracte de inchiriere, decat unul adica lui iar el sa faca unul de comodat cu celalalt chirias. Totusi imi aduc aminte ca m-a intrebat daca as fi de acord sa declare sediul social in ac. apartament, asa se explica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament la o firma? banu20 banu20 ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament ce figureaza pe persoana fizica la o firma? mai precis ce acte trebuie intocmite si la ce riscuri ma ... (vezi toată discuția)
valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)