avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia pentru femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia pentru femei

M-am pensionat anticipat in martie 2013 cu o penalizare de 22 , 7 aproximativ în octombrie 2016 am avut dreptul la pensie de.bătrânețe , am primit decizia acasă, deci din 2016 sunt în pensie de.bătrânețe, am dreptul la.recalcularea pensiei anticipate? O altă întrebare ar fi dacă mă încadrez la majorarea pensiei cu 24% deoarece am 33 de ani si 10 luni din care 15 ani lucrați in grupa a-2-a de munca
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:55, 20 Iulie 2018
Nu.
La trecerea de la pensia anticipata partiala la cea de limita de varsta s-a recalculat pensia.
Nu beneficiati de alta majorare.
Ati beneficiat la deschiderea drepturilor prin aplicarea art.100 lit.a).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partial ami_ru ami_ru Buna ziua, O salariata nascuta in februarie 1958 are adeverinta grupa 2 procent 100% pt 6 ani si 8 luni. Astfel varsta de pens. la limita de varsata se ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare anticipata ion_galeata ion_galeata Data nastere 14.03.1955;Data angajare;15.10.1980,am lucrat 18 ani si 3 luni in conditii de grupa II ,un program de cel putin 10ore/zi.Cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ana antonia ana antonia Buna seara, Am o mare rugaminte la dumneavoastra, privind pensia anticipata. Va rog sa ma lamuriti in legatura cu pensia penalizata, cand si cum se poate ... (vezi toată discuția)