avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificarea buletinului dupa incheierea contractului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificarea buletinului dupa incheierea contractului de inchiriere

Un chirias si-a schimbat buletinul (deoarce cel vechi expirase) in locatia unde a avut contract de inchiriere inregistrat.
Dupa incheierea contractului de inchiriere, adresa sa ramane valabila ? (avand in vedere ca buletinul expira cativa ani mai tarziu)

Care este procedura pe care trebuie sa o urmeze proprietarul pentru a anunta autoritatilor incheierea contractului de inchiriere, respectiv faptul ca adresa nu mai este valabila pentru respectivul chirias pentru a nu aparea probleme ulterior?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:13, 21 Iulie 2018
Nu cred ca de unul singur si a facut buletin in baza contractului de închiriere. Mai degrabă Dvs L ati ajutat cu acceptul care l ati dat. Nu va incomodează cu nimic ca are adresa de domiciliu acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ - riscuri? delmina delmina Am inchiriat un apartament, iar chiriasul doreste sa isi schimbe buletinul pe noua adresa (nu cu flotant, ci cu domiciliu), deoarece in cateva zile ii expira ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Retragerea consimtamantului proprietarului - anularea ci ana.avasiicii ana.avasiicii Unui prieten i s-au furat portmoneul in care era si buletinul. Intrucat mama sa nu gasea actele casei l-am luat in spatiu. Acum actele apartamentului unde ... (vezi toată discuția)