avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comenzi Online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comenzi Online

Buna ziua! Am comandat in dată de 5 iulie 2018 un produs de pe site-ul Emag, produs vandut pe Emag de un partener. Plata produsului a fost efectuată cu cardul online. Din data de 5 iulie încă nu mi-a ajuns produsul deoarece nu il au pe stoc (cand am facut plata erau 3 produse disponibile) iar astăzi am primit email de la Emag cum ca eu as fi anulat comanda si imi pun banii in cont. Eu nu doresc banii inapoi, am nevoie de produs. Credeti ca se poate face ceva in legatura cu asta?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie emag Ely79 Ely79 Buna ziua! Am plasat o comanda eMAG in data de 18 Martie care conținea printre altele și un pat. Plata s-a făcut online cu card de cumpărături, iar suma ... (vezi toată discuția)