avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre vechimea in munca

Nu stiu cum rezolv situatia grupei 2 de munca si sporurile de noapte in perioada 1980-1 985 la Textila Rosiori de Vede jud.Teleorman.Aceasta nu mai iexista iar Casa de Pensii nu ia un calcul cu cartea de munca fara adeverinta.Am trimis si la Arhiva Alexandria dar fara rezultat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 27 Iulie 2021
Luati legatura cu lichidatorul judiciar BNP Consult SPRL Craiova al TEXTILA TELEORMAN SA - fosta intreprinderea "Textila"Rosiori de Vede , sa va spuna unde este arhiva.
Bună ziua! Ați rezolvat problema cu grupa și sporul de noapte de la Textila?Și eu caut sunt interesată..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu luati legatura cu lichidatorul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se afla arhivele sctextila rosiori de vede teleorman pt ... 55555555 55555555 Unde se afla arhivele SCTextila Rosiori de Vede Teleorman pt a scoate adeverința de grupe fiind scris gresit in loc de data de naștere mi sa pus data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum pot sa mi recuperez cartea de munca de la textila ... Extera Extera Bună ziua, cum pot sa mi recuperez cartea de munca de la Textila Roșiori de Vede jud Teleorman dacă aceasta nu mai exista,cum pot afla unde se afla arhiva ? ... (vezi toată discuția)