Buna ziua!
In anul 1976 bunicul meu a cumpărat un imobil cu teren de 1764 mp, după anii 90 acesta i-a dat o bucățică de teren vecinei noastre din nord ca sa-și cultive zarzavaturi, acest lucru făcut fără niciun act, decât pur și simplu din vorba. După anii 91 in momentul când s-a venit și s-a făcut măsurătorile pt titlu de proprietate, acea grădina data in folosință vecinei, nu i-a mai fost trecută bunicului meu in titlu și nici nu și-a dat seama ca nu a fost trecută, pana in prezent când după moartea bunicii a trebuit sa facem succesiunea și așa am descoperit. Menționez ca aceasta grădina a fost îngrădită cu gard și folosită in continuare de fiul vecinei. Am fost la primărie sa ma interesez de aceasta bucata de teren și apare ca fiind fără proprietar. Eu vreau ca sa recuperez aceasta bucata de teren, in jur de 300 mp, pentru a construi o casa. Ca și dovada ca aceasta bucata de teren ne aparține, avem planul de situație unde este desenat tot terenul cu tot cu imobil și vecinatati.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Va mulțumesc!
Intabulare gradina
iiulian
Buna ziua,
Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)