avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Te poate raporta lunar la biroul de credit?
Discuție deschisă în Executare silită

Te poate raporta lunar la biroul de credit?

Buna ziua.In anul 2016 mia venit acasa o somatie imobiliara sa platesc in 15 zile banii luati prin credit ipotecar pentru un apartament sau il scoate la vanzare.Am vorbit la banca,am incheiat un nou contract cu banca, si am facut separat intelegere cu executorul sai platesc cheltuielile de executare.Nu am conturile poprite in urma somatiei imobiliare dar luna aceasta mia venit acasa o notificare prin care ma instiiteaza ca voi fi raportat lunar la biroul de credit pana la stingerea datoriei.Precizez ca in 2016 nu am mai putut plati ratele in franci la ipoteca.Intrebarea mea este daca este normal sa fiu raportat lunar in biroul de credit atata timp cat din 2016 nu mai am o zi de intarziere ?Mentionez ca onorariul executorului l-am achitat integral iar rata la banca o platesc lunar fara intarziere.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua.in 2016 am fost executat silit pentru un credit ipotecar ... dade71 dade71 Bună ziua.In 2016 am fost executat silit pentru un credit ipotecar de Bancpost.Am încheiat o înțelegere cu banca să plătesc lunar o rata,am achitat ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Cand se ridica executarea silita imobiliara dade71 dade71 Buna ziua.In anul 2016 am primit de la un executor judecatoresc osomatie imobiliara pe un apartament luat prin credit imobiliar in franci elvetieni.Am luat ... (vezi toată discuția)