avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cand se ridica executarea silita imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Cand se ridica executarea silita imobiliara

Buna ziua.In anul 2016 am primit de la un executor judecatoresc osomatie imobiliara pe un apartament luat prin credit imobiliar in franci elvetieni.Am luat legatura cu banca si executorul judecatoresc in termenul de 15 zile, am facut o intelegere cu banca, am semnat un nou contract iar cu executorul m am angajat sai platesc esalonat cheltuielile de executare.Intrebarea mea eate, daca este normal sa platesc cheltuielile de executare atata timp cat am primit doar somatia imobiliara fara sa fiu executat?
Buna ziua. Da, este normal sa platiti cheltuielile de judecata care initial au fost avansate de banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Te poate raporta lunar la biroul de credit? dade71 dade71 Buna ziua.In anul 2016 mia venit acasa o somatie imobiliara sa platesc in 15 zile banii luati prin credit ipotecar pentru un apartament sau il scoate la ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita bancara Doru Piroi Doru Piroi Buna seara. La un credit de nevoi personale nu am mai putut sa platesc ratele. Banca prin executorul judecatoresc a cerut executarea silita la judecatorie si a ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face o contestatie ptr executare silita bancara alertbrain alertbrain Acum 4 ani am facut un credit ipotecar in franci elvetieni.Sotul meu a murit anul trecut , iar eu, singura cu 2 gemeni nu am mai putut plati rata la ... (vezi toată discuția)