avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde se poate face o contestatie ptr executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Unde se poate face o contestatie ptr executare silita bancara

Acum 4 ani am facut un credit ipotecar in franci elvetieni.Sotul meu a murit anul trecut , iar eu, singura cu 2 gemeni nu am mai putut plati rata la banca.

Am primit somatia pentru executare silita. Suma ce mi se cere a fi returnata depaseste cu mult creditul initial acordat plus cele 10 luni restanta, tinand cont de faptul ca vreme de 3 ani am platit ratele corect , fara intarziere.

Nu am fost chemata la judecatorie cand s-a judecat exescutarea silita, nu sunt documente care sa arate cum s-a ajuns la suma imputata. Tot ce am primit este somatia, contractul de credit initial, si desfasuratorul cheltuielilor executorului.
INTREBARE
Nu am pregatire juridica, de aceea va rog sa-mi spuneti daca pot contesta executarea pana la clarificarea sumei care mi se imputa. Unde trebuie sa ma adresez ptr clarificari?Unde se trimite contestatia la executor sau la judecatorie?
Contestatia intrerupe cele 15 zile acordate ptr plata datoriei fara a fi scos la licitatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:01, 28 Iulie 2012
Clarificarea sumei o puteti realiza prin contactarea executorului judecatoresc care a incheiat si a comunicat somatia
Contestatia la executare se adreseaza numai judecatoriei responsabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire partiala credit bancar prin executare silita alertbrain alertbrain Sunt executat silit pentru un credit ipotecar neachitat. S-a vandut la licitatie apartamentul ipotecat, dar am ramas in continuare dator ... (vezi toată discuția)
Se poate reactualiza somatia de plata inscrisa ptr un imobil pe masura ce se fac recuperari partiale (prin vanzari la licitatie)din suma datorata initial? husseincudop husseincudop Am fost executat silit ptr .restante la plata unui credit ipotecar. La a treia licitatie apartamentul a fost adjudecat de catre un cumparator. [b]In ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)