avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda

O amenda care vine acum dupa aproxim.5ani de la demararea actiunii avand ca obiect o infractiune a unei terte persoane (colega).si eu fiind implicata indirect alaturi de alte 10 colege .Suntem obligate la plata unei amenzi de 1000 de lei.Eu amplecata din tara imediat dupa ce am fost anchetata ca si martor ,iesind in ordonanta.Acum eu ce pot face ? Sunt obligata sa platesc aceasta amenda judecatoreasca?ce implica daca nu o platesc .Nu am nimic pe teritoriul tarii si in curand renunt la cetatenie.
Cel mai recent răspuns: ecaterinaneagu41 , utilizator 22:34, 23 Iulie 2018
Puteati solicita reexaminarea amenzii date.
Acum, nu mai puteti face nimic.
Amenda este abia venita Prin posta am un termen de sa o platesc. Ce doriti sa spuneti ca nu mai pot face nimic?
De unde a venit amenda ?
Ce fel de amenda este ?
Este o hotarare judecatoreasca .Asa mi s a comunicat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare la locul de munca ceacea ceacea In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie pvstefanes pvstefanes Dupa cum stie orice conducator auto amenzile de circulatie se calculeaza in functie de punctele de amenda ale contraventiei si de,atentie, valoarea salariului ... (vezi toată discuția)