avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somație de plata amenzi circulație platite
Discuție deschisă în Executare silită

Somație de plata amenzi circulație platite

Bună ziua, am primit Somație de plata și Titlu executoriu pentru plata a 3 amenzi de circulație pe care le-am primit în 2013. Amenzile respective le-am plătit în termen de 48h.
După 5 ani normal ca nu mai dețin chitanțele doveditoare de plata amenzilor, iar amenzile le-am plătit la taxe și impozite.
Întrebarea mea este : pot cere copii ale acelor chitanțe la Taxe și impozite, iar la primarie pot cere o amânare a executării silite pana la primirea dovezilor, chitanțelor? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:32, 23 Iulie 2018
Somatia de plata a fost trimisa tocmai de catre serv Taxe si impozite pentru ca nu ar avea dovada achitarii amenzilor. Chitantele trebuie sa le solicitati acolo unde le-ati platit, de ex. CEC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru amenzi rutiere care au fost platite maraV maraV Fiul meu a primit un plic de la directia taxe si impozite, in care a gasit un titlu executoriu pentru o suma care reprezinta un numar de 4 amenzi rutiere, dar ... (vezi toată discuția)
Amenzi rutiere elizaneghina elizaneghina buna ziua, am o rugaminte ca multi altii de pe aici. acum cativa ani buni, cel putin 3, in drum spre constanta si bucuresti, am prins cu masina radarul ... (vezi toată discuția)