avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta de venit

Buna ziua !am scos de curand o adeverinta de venit si imi apare venitul brut pe 2018 1420 de lei!as dori sa stiu daca acesta este venitul pe ultima luna sau pe tot anul!mentionez ca am lucrat cu carte de munca pe toata perioada dar imi este frica ca nu cumva doamna contabila care se ocupa cu asa ceva sa nu fi facut vreo scamatorie !va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Venit 2018 Laurentiu lucian Laurentiu lucian Buna ziua !am scos de curand o adeverinta de venit si imi apare venitul brut pe 2018 1420 de lei!as dori sa stiu daca acesta este venitul pe ultima luna sau pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua somajul in conditiile astea?! ruvlad82 ruvlad82 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, dar am nevoie de un sfat bun al dvs. Am urmatoarea problema: am fost la agentia jdueteana de ocupare a ... (vezi toată discuția)
Termen intre incheierea cartii de munca (somaj) si angajare ana-maria iacob ana-maria iacob Buna ziua. Am si eu o intrebare despre perioada de gratie intre incheierea cartii de munca si data angajarii.Am avut somaj pana in data de 02 -10-2009,si tot ... (vezi toată discuția)