avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare intre un SRL si o persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare intre un SRL si o persoana fizica

Buna ziua!
Exista cumva posibilitatea de a incheia un contract de colaborare intre o persoana fizica si un SRL exceptand varianta ca persoana fizica sa devina angajat al respectivului SRL?
exista ,desigur,o serie intreaga de raporturi juridice intre o persoana fizica si o societate comerciala,depinde de obiectul de activitate al respectivei societati .Persoana fizica trebuie insa sa fie autorizata pentru o incheia contracte de asistenta,de exemplu.Dar eista contract de inchiriere,de comodat ,de mandat etc.care pot fi incheiate si cu o persoana fizica.
Colaborarea ar implica un program de lucru de 4 ore/zi si ar presupune prestarea unor servicii de tipul servicii suport de secretariat (intocmire si editare documente, intocmire rapoarte, situatii centralizatoare etc.). Persoana fizica este deja angajata la o alta institutie si nu doreste incheierea unui alt contract de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce alt tip de contract poate fi incheiat intre srl si persoanele fizice? alexcalin alexcalin Buna ziua, un srl are obiectul de activitate in domeniul web design. In realizarea proiectelor este nevoit sa apeleze la serviciile altor persoane fizice. in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli srl narcis.moraru narcis.moraru Buna ziua, Detin un SRL cu sediul la domiciliul personal. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele: - doresc sa trec pe firma cheltuielile de la sediu (sau cat ... (vezi toată discuția)
Pot angaja ca pfa? ciprian_balica ciprian_balica Ma refer aici nu la CIM ci la contract de mandat sau ceva. Eu vreau sa prestez o activitate de spalatorie auto si am deja un pfa. Pot \"angaja\" spalatori cu ... (vezi toată discuția)