avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vânzare cumparare

Buna ziua
Părinții mei au făcut un antecontract pt o casa al cărui teren este concesionat. Din cate am înțeles de la vânzător că actele nu se fac la notariat ci la avocat . Nu sunt foarte lămurită din moment ce există și o construcție pe teren . Va rog mult sa îmi spuneți dacă este în ordine sa fie facute actele la avocat și nu la notar . Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:26, 23 Iulie 2018
Actele in forma autentica se incheie numai la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pe teren concesionat - la avocat? enverhoxha enverhoxha In legatura cu cumpararea unei case construite in orasul Pantelimon, pe teren concesionat, am auzit urmatoarea explicatie: Deoarece primaria nu a realizat ... (vezi toată discuția)
Intabulare carte funciara ContSters9695 ContSters9695 In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare care are ca obiect o constructie, nu si terenul, iar contractul e certificat de avocat, pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa mostenita fara sa fie extras cf wolfususro wolfususro Doresc sa cumpar o casa dar am o intrebare dat fiind urmatoarea situatie. Vanzatorul este mostenitor ca unic nepot de bunic din parinte care la randul sau ... (vezi toată discuția)