avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene-zile calendaristice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene-zile calendaristice

Dată afișării rezultatelor unui concurs este 23.07.2018.candidatul are obligația de a se prezenta la post în termen de 15 zile calendaristice de la data afișării rezultatelor concursului.
Cele 15 zile calendaristice se calculează de pe 23.07 sau de pe 24.07? Ma intereseaza si prevederea legală privind termenul de curgere in acest caz.

Alte discuții în legătură

Calcul termen ContSters498670 ContSters498670 Buna ziua. In urma castigarii unui concurs, am fost declarat admis pe un post la stat. In prezent lucrez la privat si am termen de preaviz, in caz de demisie, ... (vezi toată discuția)
Amanare angajare cristi_afrim cristi_afrim Intrebare ... Se poate ca sa se amane angajarea ? pe alte legi sau regulamente interioare ? SECTIUNEA a 6-a Prezentarea la post Art. 40. — (1) ... (vezi toată discuția)
Cic si angajarea Adriana1106 Adriana1106 Buna ziua! Sunt in CIC si vreau sa dau concurs la stat pentru un alt post decat cel pe care am lucrat inainte de nastere. In cazul in care promovez concursull, ... (vezi toată discuția)