avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Factura hosting
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Factura hosting

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie: realizez un site pentru un client si acesta nu are nici domeniu, nici pachet de gazduire cumparate. Si m-a rugat pe mine sa le cumpar. In aceasta situatie, eu as fi intermediar, dar nu voi adauga comision, cat costa domeniul si gazduirea, atat voi cere clientul. Voi justifica cu facturile.

Eu detin un PFA, cod CAEN principal 6311 ("PRELUCRAREA DATELOR, ADMINISTRAREA PAGINILOR WEB SI ACTIVITATI CONEXE"), plus doua secundare, 6201 ("Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client)") si 7410 ("Activitati de design specializat"). Domeniul, cat si pachetul de gazduire le voi cumpara pe PFA.

Intrebarile mele ar fi urmatoarele:

1) Specific si in contract preturile pentru domeniu si pachetul de gazduire sau doar pe factura?

2) Avand activitatile de mai sus, pot sa fiu intermediar sau reseller de hosting?

3) Domeniul si pachetul de gazduire vor trebui reinnoite dupa un an. Atunci, mai fac contract sau trimit doar o factura?

Alte discuții în legătură

Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen palada.elena palada.elena Buna ziua, Firma la care sunt asociata are cod CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe Dorim sa incheiem contracte si ... (vezi toată discuția)
Site anunturi cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt PFA si am urmatoare coduri CAEN: - 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe (activitate principala) - ... (vezi toată discuția)