avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Unde pot gasi un contabil bun pentru o agentie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Unde pot gasi un contabil bun pentru o agentie imobiliara si cam care ar fi tariful?

Caut un contabil pentru o agentie imobiliara din Braila,contabilitate simpla,intrucat firma nu trece de 2-3 contracte/luna.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:35, 23 Iulie 2018
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum sau puteti adresa solicitare oficiala la CECCAR local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In căutarea unui apărător Lorand123 Lorand123 Găsesc un avocat bun pe raza județului Mureș ? Menționez ca am cazuri de circulație rutieră , mulțumesc (vezi toată discuția)
Cunoasteti un avocat bun pe probleme legate de work and travel? GabrielSirb GabrielSirb As avea nevoie de niste raspunsuri la probleme legate de Work and Travel. As fi recunoscator. Multumesc! (vezi toată discuția)
Caut avocat din constanta ContSters462530 ContSters462530 Bună ziua,caut URGENT un avocat din Constanta care mă poate ajuta intr-un dosar de succesiune/moștenire din care am fost exclus abuziv,fiind primul pe linia ... (vezi toată discuția)