avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Evacuare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Evacuare

Buna ziua, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu ceva sfat in legatura cu locuinta in care stam de 30 ani. Imobilul se afla in litigiu, dar momentan este a Statului Roman, administrat de Universitatea Oradea, pe care a obtinut- o prin absortie a SCDP Oradea. Imobilul a fost contruit in 1856 ultimul proprietar fiind Biserica Romano Catolica, care a rertocedat numai cauza nu este inca solutionata. Acum Universitatea ne -a dat in judecata pentru a ne evacua este vorba de 5 apartamente cu 5 familii ( unii stau de 50 ani aici), toti locatarii lucreaza sau a lucrat la SCDP, eu fiind angajatul Universitatii si la ora actuala. Totdeauna am platit chiria la timp, dar in 2010 ni sa terminat contractul si ei nu mai vor sa faca, dar chiria am platit pana azi. Procesul pe fond am castigat, dar Universitatea a facut apel. Va rog sa- mi spuneti ce parere aveti despe acest caz, noi am dori sa cumparam acest imobil dar nu stiu daca se poate si de la cine putem solicita. Multumesc!!

Alte discuții în legătură

,,legea 112 /1995,,modificata? lacri75 lacri75 Buna ziua, Sant o mamica de 33 ani, cu doi copilasi mici,2ani,7luni. Statul a retrocedat casa in care stateam cu chirie bisericii reformate. Santem in ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui imobil eva888 eva888 Am si eu acelasi problema. Stau de 15 ani intr-o casa de serviciu care a fost administrat de o institutie scolara, care recent a pierdut dreptul de ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unei case ce face obiectul unui partaj, fara acordul fostului sot mioara2012 mioara2012 Buna seara! Puteti, va rog sa imi spuneti daca este legal sa inchiriez casa, fara acordul fostului sot. Fac precizarea ca sunt inca in procedura de partaj ... (vezi toată discuția)