avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei auto

Buna ziua! Am cumpărat in 2010 un autoturism pe numele unei rude, banii si toate taxele, plătindu-le eu. Ce acte imi trebuie pentru restituirea taxei auto, avand in vedere ca in prezent, eu sunt proprietarul al masinii, nu acea persoana, pentru ca, mașina, intre timp, a fost trecuta pe numele meu. Cum ar trebui sa procedam in cazul acesta? Cine să depună dosarul, eu sau acea persoana? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: avocat , Avocat 00:27, 24 Iulie 2018
cererea de restituire a taxei de poluare ptr.autoturisme se face de catre cel care a achitat aceea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire taxa auto ContSters42967 ContSters42967 Anexa nr.3 la normele metodologice CERERE DE RESTITUIRE Către(organul fiscal competent) __________________________________________ Subsemnatul/Subscrisa ... (vezi toată discuția)