avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONDITII ANGAJARE MINORI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONDITII ANGAJARE MINORI

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate fi angajat un minor de 17 ani? Stiu ca norma va fi de 6 ore/zi, dar nu stiu ce salariu trebuie sa-i trec, minimul pe economie de 1900 sau raportat la numarul de ore?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mdogaru27@yahoo.com , utilizator 13:04, 24 Iulie 2018
salariul minim : 1900 lei brut/luna.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Salariu si contract Lena8 Lena8 Buna ziua! Daca o persoana minora care mai are o luna pana la majorat se angajeaza sa lucreze la un site, preluare comenzi. Se poate face contract pentru major ... (vezi toată discuția)
Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)