avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibilitate plata credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibilitate plata credit bancar

Buna ziua , sunt angajata pe nedeterminat si am un credit bancar platit la zi . La fel si sotul meu . Eu mai am 2 ani de plata dar m-am imbolnavit grav ( cancer cu multiple metastaze ) Urmeaza sa fac iarasi chimioterapie si altele . Sanse mici. In cazul asta am nevoie de bani si nu mai pot plati banca . Ce se poate intampla dat fiind faptul ca voi intra in concediu medical urmat de pensionare pe caz de boala ( daca mai apuc ;)

Alte discuții în legătură

Schimbare grad de handicap copil ContSters325926 ContSters325926 Buna seara!Am un copil de 8 ani din 2013 bolnav de cancer,tumoarea a fost pe rinichiul stang,s a scos rinichiul si s a facut chimioterapie...in 2014 boala o ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate MAGDA SAVIN MAGDA SAVIN Buna ziua, Ma numesc Magda Savin si vreau sa pun o intrebare privitor la pensionare pe caz de boala. Sufar de un cancer la sistemul limfatic (LMNH-Limfim ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat (hemicolectomie ... Mirceaborchin Mirceaborchin Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat(hemicolectomie dreapta),fără chimioterapie. Mă pot pensiona pe caz de boală. Mulțumesc! (vezi toată discuția)