avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,
Ma numesc Magda Savin si vreau sa pun o intrebare privitor la pensionare pe caz de boala. Sufar de un cancer la sistemul limfatic (LMNH-Limfim malign non Hodkin)
si sunt sub tratament de 7 luni si in concediu medical de tot atatea luni. La aceasta boala se acorda aprox 540 zile de concediu medical si daca nu a fost recuperat se pensioneaza.
In urma discutiilor pe marginea noii legi de pensionare a inteles ca pensionarea pe caz de boala se va face numai in cazul bolilor profesionale. E cancerul considerat boala pofesionala ????? Nu cred. Oare va trebui sa ma duc la servici cu perfuzia cu substante chimioterapeutice. :(
Mentionez ca am 53 de ani si o perioada de cotizare la sistemul de asigurari de 27 de ani.
Un sfat va rog si daca se poate un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:09, 13 Februarie 2010
Doamna fruntea sus, si eu am trecut prin asa ceva.........
Va doresc tot binele din lume.....!!!!
Eu sunt pensionat pe caz de boala, dar imi doresc sa-mi reiau activitatea cat mai curand.

vedeti aici [ link extern ] /

Doctorii de top din Germania - cunoscuti ca fiind cei mai buni din lume - pur si simplu “coc” celulelor canceroase in timp ce tu dormi. Si te vei trezi fara dureri, disconfort sau efecte secundare!

In plus vei fi socat de costuri – intr-un sens bun. Sunt surprinzator de scazute, si este foarte mic in comparatie cu costul tratamentului conventional.

Mergi Spre Germania!

Doctorii germani au declarat interzisa mastectomia si operatia pentru prostata!
Chiar si pacientii care "nu mai au multa speranta" pot invinge cancerul folosind aceste tratamente revolutionare din Germania.
Doctorii germani vindeca cancerul in faze "terminale" fara pierderea parului, voma sau ameteli.
Draga prietene,

Tratamentele aplicate infernalului cancer pe care medicina conventionala se bizuie sunt acum depasite. Tratamentele pentru cancer care sunt administrate in spitalele conventionale din Europa de Est sunt vechi, false si ineficiente dovedite. Sunt doar stiinta gresita.

Dupa ce am trecut prin 17 clinici pentru cancer in 4 tari, permite-mi sa-ti spun despre uluitoarea descoperire facuta in Germania asupra cancerului....

...un avans extraordinar care face ca tratamentele din est pentru cancer sa fie cu mult depasite.

Da, medicii de top din Germania au dovedit ca operatiile drastice, radierea si chimioterapia sunt acum depasite. Ei au dezvoltat o cale mai buna.

Pe cat de incredibil suna, medicii de top germani practic ‘iti coc’ cancerul din corp in timp ce tu dormi – si te trezesti fara efecte secundare grave.

Da, ai citit bine: fara efecte secundare grave, fara pierderea parului, fara voma si fara ameteli.

Remediul german pentru cancer intoarce intrega comunitate medicala cu susul in jos!

Pacientii si-au eliminat cancerul in Germania si au inceput o noua viata. Acum pot petrece sanatosi, cu cei dragi.

Si totusi acordul medical est-european ascunde acest remediu de tine.

Greu de crezut? Poate. Insa nu-ti cer sa crezi nimic inca. Continua sa citesti si vei vedea singur dovada. Tot ce iti cer e sa renunti la scepticism atata timp cat citesti dovada mea.

Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
MALAMUT, Consultant fiscal
Chiar nu-mi place sa speculez pe marginea unor proiecte de lege, dar nu cred ca aveti de ce sa va faceti probleme. Personal nu cred ca persoanele care au o afectiune cum este cancerul nu vor mai avea dreptul sa beneficieze de pensie de invaliditate.

Multa sanatate! :)

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Nebun periculos tgeorgescu tgeorgescu Vreau sa va intreb daca un individ promite ca vindeca cancerul prin dieta si lumea il crede si se trateaza la el poate fi internat psihiatric in mod ... (vezi toată discuția)