Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu niste raspunsuri. Am decis cu sotul sa divortam. Avem un copil de 5 ani autist. Eu lucrez part-time ptr ca sunt nevoita sa am grija de copil in situatia in care tatal este nevigator si plecat 80% din timpul anului. El este angajat la contract, adica la fiecare plecare i se face un contract nou, in lunile cand sta acasa nu este platit si e liber de contract. Am discutat in legatura cu pe nsia alimentara si a fost de acord ca acopere cheltuielile de terapie ale copilului plus cheltuieli. Problema e ca la un calcul simplu am constatat ca banii nu sunt suficienti iar venitul meu este destul de mic ca sa pot acoperi din cheltuielile lunare. Intrebarea mea este daca eu, ca parinte insotitor cu un prg care nu imi permite un job full time, pot primi anumite remunerari din partea lui legal sau sunt efectiv la mana lui daca vrea sa imi dea bani in plus sau nu? Precizez ca baiatul nu are dosar de handicap, in consecinta nu exista indemnizatie de insotitor. Va multumesc anticipat ptr raspunsuri.