avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort amiabil cu copil autist
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort amiabil cu copil autist

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu niste raspunsuri. Am decis cu sotul sa divortam. Avem un copil de 5 ani autist. Eu lucrez part-time ptr ca sunt nevoita sa am grija de copil in situatia in care tatal este nevigator si plecat 80% din timpul anului. El este angajat la contract, adica la fiecare plecare i se face un contract nou, in lunile cand sta acasa nu este platit si e liber de contract. Am discutat in legatura cu pe nsia alimentara si a fost de acord ca acopere cheltuielile de terapie ale copilului plus cheltuieli. Problema e ca la un calcul simplu am constatat ca banii nu sunt suficienti iar venitul meu este destul de mic ca sa pot acoperi din cheltuielile lunare. Intrebarea mea este daca eu, ca parinte insotitor cu un prg care nu imi permite un job full time, pot primi anumite remunerari din partea lui legal sau sunt efectiv la mana lui daca vrea sa imi dea bani in plus sau nu? Precizez ca baiatul nu are dosar de handicap, in consecinta nu exista indemnizatie de insotitor. Va multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Dodoaca , utilizator 21:05, 24 Iulie 2018
Up

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama cheltuie pensia de handicap a copilului nejustificat (plimbări ... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Mama cheltuie pensia de handicap a copilului nejustificat (plimbări dese, facturi, cosmetică personală..) Salutări calde! Sunt tatăl unui minor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! o am pe mama care are varsta de 85 de ani și în ... Carmenstratone Carmenstratone Bună ziua! O am pe mama care are varsta de 85 de ani și în urma unui AVC a rămas la pat .Eu sunt în câmpul muncii ,lucrez full Time și am decis sa o duc ... (vezi toată discuția)
Sunt tată. nu îmi pot exercita autoritatea părintească în fața instituțiilor statului. ce să fac? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Sunt tată. Nu îmi pot exercita autoritatea părintească în fața instituțiilor statului. Ce să fac? Sunt tatăl unui minor în vârstă de 5 ani, ... (vezi toată discuția)