avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de șomaj.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de șomaj.

Buna ziua, am și eu o întrebare. Pe 6 iulie fetița mea a împlinit 2 ani eu tot timpul asta am beneficiat de indemnizație creștere copil, pe data de 6 iulie m-am întors la serviciu pe alta funcție, căci a mea numai exista. Am lucrat doar trei săptămâni, căci doar atât am putut face fata stresului la care eram expusă zilnic și felul în care eram tratată. Pe data de 20 Iuliei 2018 am făcut cerea de încetare a activității. Întrebarea mea este: mai pot beneficia de șomaj? Sau ce pași trebuie sa urmwz? Va rog frumos sa mă dirijați. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dyadiana , utilizator 15:54, 24 Iulie 2018
Daca ati facut cerere de demisie sau incetarea a contractului individual de munca cu acordul partilor nu puteti beneficia de somaj chiar daca intruniti conditiile pentru obtinerea somajului.

Somajul se obtine in conditiile in care initiativa incetarii contractului de munca ii apartine angajatorului si nu din motive care pot fi imputate angajatului.
www.avocatnet.ro/articol_423...

Mulțumesc frumos, pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? lumifatu lumifatu Buna ziua, in perioada 18 septembrie 2009-05 octombrie 2011, am fost angajata intr-o firma dar in aceasta perioada am avut 6 luni concediu medical dupa cum ... (vezi toată discuția)
Se poate somaj dupa ccc? rrodiquee rrodiquee Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca este posibil ca dupa iesirea din concediul de crestere copil (CCC) sa intru direct in somaj in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ca sa beneficiez de indemnizatie de somaj? babycika babycika Buna ziua.Am lucrat la un lant de magazine,care dupa un an a intrat in faliment.Mie mi-a expirat contractul cu firma respeciva pe 5.04.2012.La data de ... (vezi toată discuția)