avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conflict banca dosar prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conflict banca dosar prima casa

Buna ziua,

Am inaintat in luna iulie un dosar prima casa la BRD care insa nu ne-a fost solutionat pana acum.Banca ne-a raspuns ca doasarul a trecut de opinia juridica si e in curs de rezolvare.in 25 sept am prelungit antecontractul pana in 20 nov insa iata ca a trecut imediat si aceasta perioada iar eu tot nu am un raspuns pozitiv de la banca.initial mi-au spus ca dosarul e la fond insa nu este pe lista dosarelor in analiza.Constructorul nu mai doreste prelungire (il inteleg pentru ca au ttrecut 4 luni) eu pierd avansul de 3000 euro si raspunsuri concrete si oficiale nu am de la banca.
pot da banca in judecata pentru nerespectarea termenului?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:32, 4 Noiembrie 2009
interventie moderator:
am mutat problema dvs in acest topic unde este mai firesc sa isi aiba locul. Cu siguranta aici cineva va va raspunde mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul apartamentului taraganeaza formalitatile pentru expirarea antecontractului sorin.pinzaru sorin.pinzaru Buna ziua, Am facut pe data de 9 mai un antecontract de vanzare/cumparare pe 4 luni pentru un apartament in care era stipulat ca finantarea va fi 3000 euro ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vin si eu cu o intrebare pe data de 18 noiembrie 22 s-au ... trocadero2022 trocadero2022 Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare Pe data de 18 Noi 22 s-au depus actele in vederea obtinerii unui credit imobiliar ipotecar la banca iar pe data de 19 ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)