avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare Pe data de 18 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare Pe data de 18 Noiembrie 22 s-au ...

Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare

Pe data de 18 Noi 22 s-au depus actele in vederea obtinerii unui credit imobiliar ipotecar la banca iar pe data de 19 Nov 22 s-a facut promisiunea bilaterala intre vanzator - cumparator cu un avans de 3000 eur pe o perioada de 2 luni respectiv cu data de expirare pe 20 ian 23 . Nici pana in ziua de azi aproximativ 1 luna de la depunerea actelor la banca nu s-a primit nici un raspuns cu privire la solutionarea / aprobarea creditului. Urmeaza perioada sarbatorilor usor usor ne apropiem de data de 20 ianuarie . Intrebarea este ce se intampla daca pana la data de mai sus nu am primit nici un raspuns de la banca in privinta creditului . Se pierde garantia ? Pot face ceva in privinta asta ca nu este din vina mea personala adica toate actele au fost depuse . Ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:36, 17 Decembrie 2022
Daca nu se finalizeaza analiza dosarului de credit, veti putea face la notar prelungirea termenului din promisiune. cu acordul ambelor parti.

Avansul nu il veti pierde caci nu este culpa dvs in nefinalizarea analizei dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)
Extras de cf pentru informare gresit manuelap manuelap Buna ziua, Incep actele pentru programul prima casa prin CEC Bank. Cand mi-a dat proprietarul extrasul de carte funciara pentru informare am vazut o mica ... (vezi toată discuția)