Buna seara , in urma cu 4 luni mi-am facut abonament pe o platforma online care presteaza servicii streaming de seriale, filme ,documentare etc. cu sediul firmei in California SUA
Am ales ultimul abonament in valoare de 12 euro/luna (facturarea se face online) , problema pe care o intampin este ca de pe contul meu la un serial lipsesc niste episoade dintr-un sezon , episoade care vecinul meu si el abonat la ei le poate vizualiza fara probleme , pana astazi am crezut ca episoadele lipsa din anumite seriale sunt din motive normale cum ar fi lipsa de licenta etc. dar nu e normal ca doar abonamentul meu sa duca lipsa de anumite episoade la anumite seriale iar cei de la asistenta tehnica sa-mi spuna ca tot ce pot sa fac e sa astept sa se remedieze problema , dar banii ii extrag la data fixa in fiecare luna
Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva in legatura cu problema mea inafara sa astept luni dupa asistenta tehnica a firmei sa rezolve
Filme de week-end
Admin
A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)