avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectare contract online (Firma SUA)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectare contract online (Firma SUA)

Buna seara , in urma cu 4 luni mi-am facut abonament pe o platforma online care presteaza servicii streaming de seriale, filme ,documentare etc. cu sediul firmei in California SUA
Am ales ultimul abonament in valoare de 12 euro/luna (facturarea se face online) , problema pe care o intampin este ca de pe contul meu la un serial lipsesc niste episoade dintr-un sezon , episoade care vecinul meu si el abonat la ei le poate vizualiza fara probleme , pana astazi am crezut ca episoadele lipsa din anumite seriale sunt din motive normale cum ar fi lipsa de licenta etc. dar nu e normal ca doar abonamentul meu sa duca lipsa de anumite episoade la anumite seriale iar cei de la asistenta tehnica sa-mi spuna ca tot ce pot sa fac e sa astept sa se remedieze problema , dar banii ii extrag la data fixa in fiecare luna
Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva in legatura cu problema mea inafara sa astept luni dupa asistenta tehnica a firmei sa rezolve
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 06:22, 25 Iulie 2018
Sigur ca da. Poti sa ii dai in judecata in Instanta federala din California. Verifica termenii serviciului si vezi instanta competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)