avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cununia religioasă, după 3 deja desfacute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cununia religioasă, după 3 deja desfacute

Buna ziua.
Sunt in situatia de a avea deja 3 cu unii religioase, si doresc sa o fac pe a 4-a!
Conform regulilor stabilite de biserica, este posibila? Si daca nu, care ar fi calea legală de fi totuși cununati religios?
Multumesc anticipat!
Aceste aspecte le discutati cu un preot,pe acest forum puteti afla raspunsuri despre divort,dar banuiesc ca la la acest capitol cunoasteti legislatia avand experienta in domeniu.Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul nascut inafara casatoriei poate avea numele tatalui? Pop Cristina Pop Cristina am cautat de vreo ora pe internet, raspunsul a doua intrebari si nu am gasit. m-am logat pe avocatnet..poate imi raspunde cineva. nu stiu daca am nimerit ... (vezi toată discuția)
Casatorie religioasa Angela49 Angela49 Am nevoie de ajutorul Dv.! Eu si prietenul meu am hotarat sa ne casatorim. Amandoi suntem vaduvi, avem copii majori, nepoti si am dori sa nu apara discutii ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)