avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitatea interzicerii vânzării unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitatea interzicerii vânzării unui imobil

Buna ziua ,
Sunt interesat de procedura privind interzicerea vânzării unui imobil ....pentru o perioada nedeterminata efectiv .
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Florin6949 , utilizator 16:19, 8 Februarie 2020
Pentru ce motive doriti interzicerea vanzarii imobilului ?
~ Conținut șters la cerere ~
Da , cred ca aceasta modalitate este cea mai benefica , de a fi scos din circuitul civil .
Va multumesc pentru atentie si informatii .
Mama detine casa si terenul , doreste ca dupa mopartea ei aceste bunuri sa nu poate vi vandute de catre actualii proprietari , respectiv fiu, sotia fiului .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacat in instanta un contract de vanzare-cumparare? marianna09 marianna09 In urma cu aproximativ 12 ani parintii mei au vandut o casa....cu bani respectivi plus ce am mai avut eu si sotia adunati am cumparat o alta casa,eu find ... (vezi toată discuția)
Intrebare partaj . luptator luptator Situatia este in felul urmator ; sotia a plecat de acasa la mama ei sub pretextul ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului....au trecut 2 ani timp in ... (vezi toată discuția)
Lamuriri partaj wiki38 wiki38 1.Sotul,locuieste timp de 40 de ani,cu a doua sotie si fiul lor,plus fiul acestuia din prima casatorie,in casa parintilor sotului timp de 30 de ani.Intre ... (vezi toată discuția)