avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Facilități angajare 55 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Facilități angajare 55 ani

Bună,am 55 ani și 37 ani vechime in muncă.Din 12 iunie am primit decizie de încetarea contractului de muncă.Până astăzi(25/07/)încă nu am putut depune dosar de șomaj din vina angajatorului.Cum pot recupera această perioadă de timp de când mă plimb între instituții fără venituri și fără asigurare de sănătate ?
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Maria63sorin , utilizator 20:32, 25 Iulie 2018
Intre ce institutii va plimbati ?
somaj
Angajator și ANOFM.Angajatorul nu a platit corect contribuțiile și nici adeverințele nu știe să le facă.Am facut 4 drumuri intre sos.Baicului-Magurele și Clinceni,eu locuind in Popești-Leordeni.Încă nu se pun de acord ce nu-i in regulă.

Maria63sorin a scris:

somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? amario1 amario1 Am lucrat 25 ani si mi s-a desfacut contractul de munca cu acordul partilor.Am mai lucrat o luna cu contract pe o perioada determinanta .pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime miki-miki miki-miki Cum pot obtine adeverinta de vechime pentru perioada 2011-2013 de la firma unde am lucrat din 2000 pana in iunie 2013 ? mentionez ca in feb 2013 s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiei pentru somaj georgiana88 georgiana88 Buna ziua...as dori sa ma lamuriti intr-o situatie:am muncit la o firma cu carte de munca din data de 11.09.2008 pana in 12.10.2009 cand mi-au bagat somaj.Am ... (vezi toată discuția)