avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj apartament dobandit inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj apartament dobandit inainte de casatorie

Buna ziua,
Am dobandit un apartament cu un an inainte de casatorie (rate de la primarie). Am achitat un avans inainte de casatorie si 15 ani rate. La achitarea avansului am devenit proprietar cu ipoteca din partea primariei. Ratele s-au terminat in perioada casatoriei si 14 ani au fost achitate in timpul casatoriei, dar din veniturile obtinute din inchirierea apartamentului (exclusiv). In aceste conditii trebuie sa impart apartamentul cu fosta sotie 50%? Toata perioada casniciei veniturile mele au fost cel putin duble fata de sotie - nu se tine cont la impartirea bunurilor mobile si imobile de acest fapt? Se imparte totul la 50%?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Pop333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pop333 , utilizator 10:51, 25 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj mazalina mazalina sunt in divort cu sotul meu dupa 4 ani de casnicie. In timpul casatorie am cumparat cu credit ipotecar un apartament dupa ce sotul meu a vandut garsoniera pe ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament mancipri mancipri apartament proprietate r.i.a.l. in care locuiesc de 15 ani tatal (divortat ) si fiul . tatal este titular de contract de inchiriere iar fiul , colocatar . ... (vezi toată discuția)
Partaj icsim icsim As dori sa stiu cum ar putea fi solutionata urmatoarea problema: cum este impartit intre soti, la divort, un apartament dobandit de unul din ei inaintea ... (vezi toată discuția)