avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de intretinere a cimitirelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de intretinere a cimitirelor

Poate administratorul unui cimitir sa desfiinteze un loc de veci, in vederea concesionarii, catre alta persoana, daca nu s-a platit taxa de intretinere a cimitirului din 2006 , daca mormantul este vechi dar intretinut in fiecare an.? Nu intentionez sa concesionez locul, ci doar sa-l intretin incontinuare!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
paulass55, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:29, 25 Iulie 2018
Dvs nu puteti concesiona locul fiindca dvs sunteti concesionarul. iar primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l faceti ar fi fost sa platiti taxa de concesiune. Era cel mai bun semn ca vreti sa intretineti locul.
Cat despre desfiintarea locului de veci, daca cimitirul e in administrarea primariei, puteti verifica regulamentul de functionare, care este public si aprobat de Consiliul Local. In acest fel, veti putea sti daca administratorul a respectat reglementarile sau nu.
Nu conteaza daca locul este curatat si intretinut. Daca la ei nu figureaza chitanta cu care se plateste anual, il preia.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinderea unei concesiuni (loc de veci) Gabriel F. Gabriel F. Bună ziua Părinţii mei au concesionat un loc de veci la Brasov , pe o perioada de 49 de ani , în 2012.Toate taxele sunt plătite \"la zi\" şi chiar în ... (vezi toată discuția)
Procedura in cazul unei donatii a unui loc de veci stefan60 stefan60 Buna seara, cine ma poate informa si pe mine cu privire la donarea unui loc de veci (eu voi fi donatarul), adica : unde trebuie mers si in ce ordine ? Cu ... (vezi toată discuția)
Cum luam legatura cu concesionarul unui loc de veci? catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea rugaminte, in care cred ca este nevoie de experienta unui avocat. Nu, nu s-a intamplat nimic rau, nu ... (vezi toată discuția)