avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... poprire cont firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

poprire cont firma

buna ziua!
sunt asociat unic si administrator la o firma de agricultura cu activitatea suspendata. de vreun an de zile contul firmei are poprire de la un birou executor judecatoresc datorita faptului ca fostul administrator a semnat un bilet la ordin (chiar retroactiv, dupa parerea mea) si a garantat plata unei facturi pe care eu nu am simtit-o in regula si chiar am anumite dovezi pt care cred acest lucru. in cele din urma o parte din bani a fost transferata catre cel care facea prestari-servicii(din factura respectiva) dar nu in totalitate deoarece restul de bani din contul firmei mele are destinatie speciala si astfel eu am in continuare poprire. am contestat in instanta aceasta situatie si totul merge foarte greu pana voi vedea daca am sau nu dreptate.
intrebarea mea este: in tot acest timp eu nu pot sa folosesc utilajele in alt scop (prestari servicii) pt ca ele sunt in patrimoniul firmei si daca nu nu pot trage pe nimeni la raspundere pt aceasta lipsa de folosinta?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:26, 28 Iulie 2018
Ba puteți folosi utilajele, puteți dispune de ele cum doriti, iar la răspundere pentru acest prejudiciu puteți trage pe fostul administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat utilaje de 60.000 de lei pentru societatea fostei soții și vreau să le recuperez. cum se scot active din patrimoniul unei societăți? Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, In urma cu cateva luni am achizitionat active (utilaje) in valoare de cca 60.000 lei din contul personal pe societatea fostei sotii, zic fosta ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)