avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri caen la infiintarea unui pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri caen la infiintarea unui pfa

Salut!
Doresc sa infiintez un pfa. Ca domeniu principal de activitate am ales design industrial, proiectare, As vrea sa stiu daca pot aduga inca un domeniu si anume tehnologia informatiei, realizare software si consultanta in domeniu. Pentru ambele specializari am diploma.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:05, 26 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Vedeti care ar fi apoi varianta care v-ar avantaja: impozitarea pe venitul real sau pe norma de venit cautand normele de venit la nivelul judetului dumneavoastra dupa codul caen autorizat. Daca optati pentru impozitarea pe norma de venit si avan doua coduri caen autorizate, se vor aduna normele de venit. Adica sa vedeti cam ce tipuri de cheltuieli estimati sa aveti anual la activitatile autorizate si daca va ajuta impozitarea pe venit real adica venitul net este venitul brut- cheltuieli deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)