avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontractul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontractul

Buna seara! Am si eu o intrebare sunt intr-o mare dilema, deja cu nervi la pământ. Acum 3 săptămâni am semnat un antecontract în vederea achizitionari unei case. Mentionez ca apelez la un credit ipotecar, banca imi aproba creditul, evaluarea iese ok. În antecontract avem termen până pe 31 august, dar cum toate au decurs ok, deja vineri ar trebui să semnăm, dar acum a aparut o problema. Posibilii vânzători sustin ca e prea mic pretul si ne-au mai cerut 20000 mii euro dar în 2 transe fără să stipulam asta in contract. Nu mi sa parut deloc normal, si sincer nici nu avem bani astia. Ei ne tot zic ca daca nu vrem să dăm bani în plus ei se retrag din vânzare. Întrebarea mea este, este normal sa faca asta, nu trebuie să respecte pretul de la încheierea antecontractului? Si fiind implicat si banca, ei pot renunta asa usor doar dandu-mi avansul dublu, ca sincer pe mine nu ma incanta. As putea sa îi dau in judecata pentru ca acesta situatie ma afectat tinand cont ca sufar si de o boală cronică?
In afara dublului avansului primit nu aveti sanse de a obtine altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu recuperarea avansului la "prima casa" sim60 sim60 Buna seara, si sper ca ma puteti ajuta. Acum 3 luni am semnat un antecontract pt cumpararea unei case prin \"prima casa\"; pentru ca nu am avut banii pt avans ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dorim sa luam un imobil care are deja o ipoteca, cu ... Irina0705 Irina0705 Buna ziua. Dorim sa luam un imobil care are deja o ipoteca, cu credit imobiliar(NU Prima Casa). Suntem la etapa in care trebuie sa facem un antecontract. La ... (vezi toată discuția)
Am vandut apartament cu credit. vreau să pun întrebări. Chicky12 Chicky12 Buna seara, Îmi pare rău pentru limba mea, nu sunt român. Sper ca vei intelege Multumesc! Îmi vând apartamentul vineri cu credit. Cumpărătorul a luat ... (vezi toată discuția)