avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Import auto nou din UE dar care NU este produs in UE. ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Import auto nou din UE dar care NU este produs in UE. taxe vamale

Buna ziua,
Doresc sa cumpar din Lituania (tara membra UE) de la un dealer Toyota un autoturism nou care este fabricat in Japonia. Autoturismul va fi inmatriculat provizoriu in Lituania si il aduc pe roti in Romania. TVA-ul il platesc in Romania. Mai trebuie sa platesc si taxe vamale ? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar masina noua din ue emanoel emanoel Buna ziua, Doresc sa-mi cumpar o masina noua din Lituania , dar dealer-ul Toyota din Kaunas nu vrea sa-mi vanda fara sa platesc si TVA-ul ,imi ofera masina la ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue ( republica moldova) in romania alecs_judo alecs_judo Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoare problema: Sunt cetatean din Republica Moldova insa detin si cetatenie romana ( ... (vezi toată discuția)