avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore in plus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore in plus

Buna ziua,
Lucrez la o companie in alt oras decat orasul in care locuiesc. Firma ne pune la dispozitie transport cu microbuzul. In fiecare zi suntem nevoiti sa stam cu mai mult de jumate de ceas peste program (ajugem mai repede si plecam mai tarziu), in 4 zile se fac +2 ore. Vineri as putea pleca mai devreme cu 2 ore, insa nu se accepta de la HR. Credeti ca as putea sa plec fara sa ma trezesc fara 2 ore de munca neplatita?

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare vaspet vaspet Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum trebuie procedat in momentul in care angajatorul refuza in mod sistematic sa plateasca orele suplimetare (zile de ... (vezi toată discuția)
Conflict munca benny007 benny007 Buna ziua, Am nevoie de cateva sfaturi. Situatia este urmatoarea : la actualul loc de munca, o companie multinationala in ultimul an am avut numai probleme: ... (vezi toată discuția)
Program de 6 ore 123soare 123soare Buna seara, va deranjez cu o intrebare, daca locul de munca este o incapere aflata la subsol - 2, nu are ferestre, tem de 14 grade, lucrezi cu fise, xerox, ... (vezi toată discuția)