avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare

Buna ziua,
In urma cu aproape doi si jumatate ani am avut un accident auto produs din vina altei persoane, iar reparatia trebuia achitata catre service de societatea de asigurari conform dosarului de dauna. Societatea de asigurare a intrat in imposibilitate de plata la scurt tip, Acum firma reparatoare mi-a trimis notificare sa achit contravaloarea reparatiei in termen de 5 zile,
Ma poate da in judecata pentru recuperarea banilor? Poate avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 14:14, 26 Iulie 2018
Notificarea respectiva urmareste acordarea unui termen de executare a obligatiei de plata, operand astfel punerea in intarziere, urmand ca, dupa expirarea termenului conferit, debitorul sa poata fi chemat in judecata. Daca se raspunde pentru fapta altuia se poate exercita regresul impotriva aceluia care a cauzat prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salarialã. ce e de fãcut? parpalea_ank parpalea_ank În 2008, divorț. În 2012 partaj. Hotărâre judecătorească prin care se decide împărțirea terenului cât și a creditului până la ... (vezi toată discuția)
Actiune de regres Dumitru652 Dumitru652 Am avut un accident rutier pe data de 19.07.09 Eu am fost vinovat in cazul dat. Revizia tehnica era valabila pina in luna iulie. Eu am testat masina pe data ... (vezi toată discuția)
Casco vs. rca lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Doua masini, ale aceluiasi proprietar-societati comerciale-se ciocnesc si rezulta o ... (vezi toată discuția)