avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa fara autorizatie de constrcutie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa fara autorizatie de constrcutie

Buna ziua.As avea si eu nevoie de cateva informatii:Cum se poate intra in legalitate cu o casa care nu are autorizatie de constructie,dar este intabulata si luata in evidenta,adica se plateste impozit.Fostii proprietari au inceput demersurile pentru a obtine autorizatia de constructie,dar nu le-au finalizat si acum casa nu are acte ,din acest motiv.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxy02 , utilizator 16:11, 26 Iulie 2018
Reluati demersurile pentru obtinerea autorizatiei de ctie. de la primarie.
Riscati o amenda contraventionala de la primarie si chiar dispozitie de demolare.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare fundatie casa cpypst cpypst Buna ziua. Am achzitionat un teren pe care exista o fundatie de casa construita de catre fostul proprietar. Exista o autorizatie de constructie obtinuta de ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate emilia adriana emilia adriana Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Valabilitate autorizatie vs durata executie lucrari geo125879 geo125879 Am obtinut autorizatie de constructie casa cu o valabilitate de 36 luni (contrar celor indicate in L 50/91 - 12 luni valabilitate) de la data emiterii, ... (vezi toată discuția)