avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Demolare fundatie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Demolare fundatie casa

Buna ziua. Am achzitionat un teren pe care exista o fundatie de casa construita de catre fostul proprietar. Exista o autorizatie de constructie obtinuta de fostul proprietar al terenului dar, intrucat constructia nu a fost finalizata si receptionata, aceasta nu figureaza in intabulare. In aceste conditii, pot demola pur si simplu fundatia existenta sau e necesara vreo autorizatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:52, 29 Decembrie 2019
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata in baza caruia sa obtineti autorizatie de demolare de la primarie.
Prin autorizatia de demolare ce solicit sa demolez daca imobilul respectiv nu este inscris in evidente? Este practic un inceput de constructie oprit intr-o faza incipienta.

POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata in baza caruia sa obtineti autorizatie de demolare de la primarie.

Pentru fundatia respectiva s-a emis de catre primarie o autorizatie de ctie. deci este inregistrata la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa lipita de terenul unitatii militare simt1809 simt1809 Buna ziua, Bunica mea detine in Bucuresti, sector 5, o casa cu parter si un etaj, construita in 2001. Partea din fata a casei este lipita de terenul ... (vezi toată discuția)
Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)