avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzari pe platforma emag
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzari pe platforma emag

Societatea are incheiat un contract cu Emag pt vanzari online. S-a primit un decont de voucer de la Emag in valoare de 50 lei. Intrebare? Societatea emite factura clientului cu produsul achizitionat si voucerul respectiv? In acest caz care sunt inregistrarile corecte si cum plateste Emagul banii catre societatea noastra.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere teknoob teknoob Buna ziua, doresc sa infiintez o microintreprindere fara angajati iar sediul social va fi temporar la un cabinet de avocatura. Nelamuririle mele sunt ... (vezi toată discuția)
Asistentul in brokeraj de asigurari rcapretieftin rcapretieftin Intrebarea, mea este urmatoarea: - societate asistent in brokeraj \\" x srl\\" , incaseaza pt un contract de asigurare Rca 10 lei (se emite, de ex, chitanta ... (vezi toată discuția)