avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezidentiat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezidentiat

Buna ziua. Sunt medic rezident pe specialitate ORL pe loc, anul 4. Avand in vedere modificarea curiculei de pregatire si prelungirea perioadei de pregatire la 5 ani pentru slecialitate ORL, as dori sa va intreb care sunt posibitatile in a beneficia de incadrare in aceasta perioada de 5 ani de pregatire. In acest sens trebuie sustinut din nou examenul de rezidentiat? Se poate in aceeasi speciitate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.10 alin. (2) din H.G. nr.899/2002 privind organizarea invatamantului postuniversitar medical si farmaceutic uman „Schimbarea specialitatii în care a fost admis rezidentul este posibila printr-un nou concurs de rezidentiat. În cazuri justificate schimbarea se poate face numai prin ordin al ministrului sănătăţii, dacă solicitantul îndeplineşte condiţiile minime la specializarea cerută".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare specialitate rezidentiat corina_a corina_a Buna ziua!Daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema:sunt medic rezident pe specialitatea Urgente si as dorii sa imi mut specialitate pe ATI fara a ... (vezi toată discuția)
Schimbare specializare rezidentiat cristinaflp cristinaflp Sunt rezident in an final (3) pe spec. Laborator Farmaceutic. Ma intereseaza sa parcurg inca o specialitate adiacenta (Farmacie Clinica). Este posibil sa fac ... (vezi toată discuția)
Schimbare specializare rezidentiast MedicRezidentNefr MedicRezidentNefr Buna ziua! Este posibila schimbarea pe o alta specializare in anul 2 de rezidentiat? Mentionez ca indeplinesc conditiile - respectiv \\" Intruneste cerintele ... (vezi toată discuția)