avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se inregistreaza in declaratia unica veniturile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se inregistreaza in declaratia unica veniturile din pariuri sportive?

Ce trebuie inscris in declaratia unica la venituri obtinute din pariuri sportive deoarece casa de pariuri mi-a trimis tabel cu sumele retrase, dar acestea sunt constituite in mare parte din sumele depuse de mine in contul de joc Cred ca in mod normal si corect ar trebui sa se inscrie in declaratie diferenta dintre castiguri si pierderi, si la aceasta sa se aplice retinerile pentru impozit si CASS.,
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: emy114 , utilizator 15:44, 27 Iulie 2018
Veniturile din jocuri de noroc se impun prin reținere la sursă si obligația calculării, reținerii și plății impozitului revine organizatorilor/plătitorilor de venituri. Deci dumneavoastra pentru acest tip de venit nu depuneti declaratia unica.
Multumesc pentru raspuns, dar pentru pariuri jucate online nu cred ca aveti dreptate, din cate stiu eu acest lucru e valabil incepand cu acest an, dar in 2017 aceste venituri nu au fost impozitate la sursa . V-asi ruga daca stiti spuneti-mi articolul legal care stabileste acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)