avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprinderea doneaza 20% din impozitul datorat ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprinderea doneaza 20% din impozitul datorat la bugetul statului?

Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabil pentru microintreprinderi sa doneze 20% din impozitul datorat la bugetul statului si care sunt conditiile si obligatiile declarative,Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 27 Iulie 2018
Incepând cu 1 aprilie 2018 microîntreprinderile care efectuează sponsorizări scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.
Conditia este ca aceste unități nonprofit să fie furnizori de servicii sociale acreditaţi cu cel puţin un serviciu social licenţiat, potrivit legii.
Va rog sa cititi oug 25 din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 25/2018 , art 56 Romica Dinca Romica Dinca Buna ziua! Am o scoala de fotbal pentru copii. As dori sa mi spuneti, va rog, daca eu ca si entitate nonprofit pot beneficia de aceasta ordonanta, si implicit ... (vezi toată discuția)
Mai putem primi sponsorizari ? pintilescusorin pintilescusorin Avem o asociatie a parintilor care sprijina o echipa de handbal feminin din cadrul C.S.S. Bacau, intrebarea mea este mai putem primi sponsorizari de la firme ... (vezi toată discuția)