avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Buna ziua. As vrea sa stiu ce conditi trebuiesc indeplinite pentru a te pensiona anticipat atat la femei cat si la barbati. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:04, 27 Iulie 2018
Varsta standard din anexa nr.5 din legea 263/2010 - 5 ani.
Stagiul complet din anexa nr.5 + 8 ani,fara stagiul asimilat (armata, cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Nascut in 1958 luma 04, barbat fiind, cand se poate pensiona pentru limita de varsta? As vrea ceva material legat de pensionare atat pentru femei ... (vezi toată discuția)
Pensie urtimudo urtimudo Buna seara As vrea sa stiu daca m-am nascut in octombrie 1955 ,am facut facultatea 5 ani ,armata 9 luni ,lucrez din septembrie 1981 , cand ma pot pensiona . (vezi toată discuția)
Cumparare vechime in munca Popescu Catalin Popescu Catalin Sunt un barbat in varsta de 62 de ani si am o vechime neintrerupta in munca 32 de ani pana in 2012.De atunci nu am mai lucrat nicaieri.Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)