avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permis auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permis auto

Am luat permisul in Romania si am locuit temporar in Anglia si acolo mi.am schimbat permisul anul trecut m.am casatorit si acum trebuie sa imi schimb si numele de pe permis si sa il schimb inapoi in Romania deoarece nu mai plec in Anglia stiti cumva ce acte imi sunt necesare??

Alte discuții în legătură

Divort diana250 diana250 buna seara m.am casatorit in 1990 la data actuala nu mi am chimbat numele dupa casatorie folosid numele de fata vreau sa divortez dar nu pot scoate duplicat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cristiana Mirela Cristiana Mirela Buna ziua! Dupa ce m.am casatorit si mi.am refacut cardul de identitate trebuie sa imi schimb si permisul de conducere. Permisul de conduce il am de 2 ani .. ... (vezi toată discuția)
Permis conducere românesc schimbat în uk și anulat acolo pentru acumulare de puncte Mastercretu Mastercretu Buna ziua, am dobandit permisul de conducere in Romania si apoi l.am schimbat in Anglia, acum cand m.am intors in tara si am vrut sa il schimb inapoi pe ... (vezi toată discuția)