avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard gradina despartitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard gradina despartitor

Gardul este fact de 10 Ani Sint pleat din Tara nu am putut sa IAU legatura cu vecini Asa CA anu acesta am facut reclamatie la primarie. Raspuns. Nu poate face mimic CA e demult. Gard nu are autorizatie are fundatie
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 10:30, 28 Iulie 2018
Asa e, Primaria nu mai poate sa dea amenda, ca e mai vechi de 2 ani.

Dar cu ce te încurcă gardul?

Trebuie sa faci actiune in instanta ca sa il demoleze.
Dar mai intai trebuie sa ii trimiti vecinului o hartie prin care ii pui în vedere să demoleze gardul ca nu eşti de acord şi îţi încalcă proprietatea, sau ce pretenţii ai.
Hărtia s-o trimiţi prin recomandată cu confirmare de primire sau prin avocat (prin executor).
Vezi că dacă mai aştepţi mulţi ani, dreptul tău expiră (dacă nu e prescris deja, rămâne de văzut)
Nu poţi să dormi pe drepturile tale că le pierzi.

De 10 ani tot încerci să vorbeşti cu vecinul şi nu îl găseşti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Constructie casa - disciplina in constructii covacicostel covacicostel o intrebare, vecinul meu si-a facut o casa chiar pe mejda,de fapt era un gard intre mine si vecinul meu,el a daramat gardul si a facut exact fundatia casei pe ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini airtobreathe airtobreathe Buna ziua, As dori sa va cer sfatul. Vecinul a construit un gard inainte ca noi sa ne construim casa, necerand nici o permisiune. Insa noi vrem sa ... (vezi toată discuția)