avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă politie comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă politie comunitara

Politia comunitara poate sa trimita acasa, prin posta, amenda pentru stationarea pe o strada cu acces interzis, in conditiile in care nu am vazut si nu am semnat procesul verbal?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Lavinia200, utilizator
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 21:15, 7 August 2018
Bineinteles ca poate. Cititi va rog OG2/2001 varianta actualizata:
[ link extern ]
si comparati ce e scris in PV, cu cerintele acestei ordonante.
Nu e clar cum a fost facuta identificarea soferului, din moment ce fapta s-a constatat in lipsa.
Puteti depune plingere impotriva acestui PV, daca veti considera ca nu a fost intomit conform legii.
Politiştii locali nu mai pot trimite amenzi prin poştă. Motivul: Aşa au decis magistraţii Curţii Supreme care au hotărât că, dacă vor să dea amenzi, poliţiştii locali trebuie să aştepte lângă vehicul până când vine şoferul.

Citeste mai mult: adev.ro/pbc0zb

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am gasit afisat un pv pe numele meu cu amenda de 9 ... Ancasorana Ancasorana Buna ziua. Am gasit afisat un PV pe numele meu cu amenda de 9 puncte pentru necomunicare persoana care a condus autoturismul. Ideea e ca eu n am primit nicio ... (vezi toată discuția)
Amenda încadrata greșit! NMLaurentiu NMLaurentiu O sa incerc sa fiu cât se poate de scurt si explicit, am venit în vizită în Timișoara și GPS-ul meu a avut ceva probleme, asa ca am intrat pe o straduta ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)